Rakennetun ympäristön teknologia -apuraha

 

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö jakaa vuosittain rakennetun ympäristön teknologia -apurahan, joka on alallaan Suomen suurin. Säätiö voi palkita yrityksiä ja muita yhteisöjä sekä yksityishenkilöitä. palkinnon suuruus vuonna 2021 on 20 000 euroa, ja sen tarkoituksena on tuoda saajalleen myönteistä huomiota joka auttaa edelleen kehittämään tuotetta ja liiketoimintaa. Vuoden 2021 hakukausi on 18.5. – 30.9.2021.

Aloita tästä

 

Rakennetun ympäristön teknologia -apurahan myöntämisen yleiset kriteerit
Apuraha myönnetään terveellistä, kestävää ja tuottavaa rakennettua ympäristöä edistävälle tuotteelle tai hankkeelle, jossa on uutta teknologiaa, osaamista ja kansainvälistä potentiaalia sisäympäristöalalla. Säätiö tukee erityisesti tuotekehitystä. Lisäksi palkittavan tuotteen tai hankkeen on oltava tuotteistettavissa. Säätiö hakee saajia erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten joukosta sulkematta pois yksityishenkilöitä.

 

Mukana yritysten valinnassa ovat Talotekninen teollisuus ja kauppa ry,  Rakennusteollisuus RT ry ja RAKLI ry. Päätöksen apurahan saajasta tekee säätiön hallitus, jossa ovat edustettuina Business Finland, Finnvera, Työ- ja elinkeinoministeriö, Keksintösäätiö, Sitra, Ympäristöministeriö, Iitin kunta ja Halton Oy.

 

Apuraha jaetaan 11.11.2021 Tampereella. Kiinteistöalan vuosiseminaarissa